RotjeKoor 2021

RotjeKoor is verzet naar

ZATERDAG 15 MEI 2021

(o.v.v. dan geldende coronamaatregelen)

Koren die zich voor RotjeKoor 2020 hadden aangemeld, behouden hun plaats voor 2021 mits door de koren herbevestigd. Sta jouw koor niet op de lijst, maar heb je wel interesse? Vanaf 1 oktober staat het aanmeldformulier online. Stuur anders even een mailtje naar info@rotjekoor.nl, dan krijg je bericht zodra de lijnen geopend zijn.

Voorbehoud
Voor RotjeKoor staat vast dat het festival alleen kan doorgaan volgens het gebruikelijke concept. Anderhalve meter is op vele plekken voor publiek misschien nog wel te realiseren, maar voor kooruitvoeringen gewoon niet te doen. Zeker niet voor de grote koren, of koren die veel met choreografie doen. Veel hangt dus af van wat tegen die tijd überhaupt kan en van wat past bij de nieuwe tijdgeest. Maar ook de beschikbaarheid en mogelijkheden van locaties en toegezegde financiën spelen een beslissende rol. Het blijft voorlopig dus nog wel even spannend.