Aanmelden RotjeKoor

Wil je ook met jouw koor zingen op een van de podia in een bruisend Rotterdams centrum? De loting voor RotjeKoor 2022 heeft al plaatsgevonden, maar natuurlijk kun je altijd proberen of er nog een gaatje in het programma is voor jouw koor. Of je laat het koor op de reservelijst zetten voor het geval er een plek vrijkomt. Niet geschoten is altijd mis tenslotte. Vul onderstaand formulier in en je hoort zo snel mogelijk van ons.

Let op: zet geen streepjes in het 06-nummer. Dan komt een formulier namelijk vaak niet bij ons terecht en dat zou zonde zijn. In principe ontvang je na inzending van het formulier binnen 3 dagen een reactie van ons. Blijft het stil in de mailbox? Mail ons dan even op aanmelden@rotjekoor.nl