Kosten deelname

Wat kost deelname aan RotjeKoor?

Voor deelname aan RotjeKoor vragen wij een bijdrage van Euro 100. Elk koor wordt dan naar eigen behoefte en mogelijkheid 2 tot 3 keer ingepland. De optredens duren 30 minuten, inclusief opkomst en verlaten van de podia. N.B.: De deelnamekosten hoeven pas betaald te worden na definitieve plaatsing.

Wat krijg je ervoor terug?

RotjeKoor biedt ongeveer 30 binnen- en buitenlocaties ten behoeve van optredens van kleine ensembles (minimaal 5 zangers) tot grote koren (maximaal 100 zangers). De podia en geluidstechniek zijn van hoge kwaliteit.

Met RotjeKoor beleef je een gezellige sfeervolle dag in hartje Rotterdam. Op deze dag mag je als koor op unieke en bijzondere locaties staan en de sterren van de hemel zingen, of met elkaar ergens op een terras spontaan in een lied uitbarsten. RotjeKoor is een festival waar je twee of drie keer mag optreden, en ontspannen kunt luisteren en genieten van vele andere koren. RotjeKoor is gratis toegankelijk voor publiek en heeft geen competitie-elementen.

Wildcard

Binnen elke genre worden enkele wildcards toegewezen aan koren. Op het aanmeldformulier kun je aangeven waarom jouw koor in aanmerking komt voor een wildcard. Koren met een wildcard worden buiten de loting om geplaatst op het programma.

Annuleringsvoorwaarden

• Bij annulering voor 1 maand voor het festival wordt 100% van de bijdrage terug gestort.
  • Bij annulering voor 2 weken voor het festival wordt 50% van de bijdrage.
  • Bij annulering binnen 2 weken voor het festival wordt de eigen bijdrage niet meer terug gestort.