Inschrijven RotjeKoor 2023

RotjeKoor vindt in 2023 plaats op zaterdag 10 juni. Hebben jullie interesse om mee te doen? Superleuk!
Vul a.u.b. onderstaand aanmeldformulier in en we zetten jullie koor op de lijst.

Spelregels:
– Koren kunnen zich inschrijven van 16 oktober t/m 16 december 2022. Na 16 december sluiten de lijnen.
– De aanmelding wordt binnen een week na ontvangst van het aanmeldformulier per mail bevestigd. Geen bevestiging ontvangen? Dan is er iets niet goed gegaan met het versturen van het formulier.
– In januari wordt door het RotjeKoor-team bepaald hoeveel koren er geplaatst kunnen worden.
– Zijn er meer geïnteresseerde koren dan beschikbare zangplekken? Deelname wordt dan bepaald aan de hand van een at random loting.

Aanmeldformulier 2023

LET OP: scrol na het invullen van het formulier even omhoog om de bevestiging van verzending te kunnen zien.