Inschrijven

Helaas, er kan niet meer worden ingeschreven voor RotjeKoor 2019. Het programma voor 2019 is bekend, er kunnen geen koren meer bij. Uiteraard streven wij er wel naar om RotjeKoor in 2020 een vervolg te geven. Interesse om deel te nemen? Stuur dan even een berichtje naar aanmelden@rotjekoor.nl en je krijgt een seintje als de lijnen weer open gaan.

Voorwaarden deelname RotjeKoor

• Voor deelname aan RotjeKoor vragen wij een bijdrage van Euro 100. Voor dit bedrag mag je naar eigen wens 2 of 3 keer optreden op bijzondere en historische plekken in het centrum van Rotterdam. Elk koor duurt 30 minuten, inclusief opkomst en verlaten van het podium. Bij koren met combo-begeleiding worden de 2 optredens achter elkaar geplaatst in verband met op- en afbouwen van de instrumenten.
  • Bij annuleringen tot 1 maand voor het festival wordt de volledige bijdrage terug gestort.
  • Bij annuleringen tot 2 weken voor het festival wordt 50% van de bijdrage terug gestort.
  • Bij annuleringen binnen 2 weken voor het festival wordt de bijdrage niet meer terug gestort.