Kosten deelname

Wat kost deelname aan RotjeKoor?

Volwassen koren: € 100
Jeugdkoren (<21 jaar): € 60

In uitzonderlijke gevallen is een gereduceerd bedrag bespreekbaar. Meer weten? Stuur ons dan een mailtje. De deelnamekosten hoeven pas betaald te worden na definitieve plaatsing.

Wat krijg je ervoor terug?

Elk koor krijgt twee uitvoeringen toegewezen op verschillende podia. Soms is een derde optreden mogelijk, afhankelijk van grootte koor en beschikbare locaties. De optredens duren 30 minuten, inclusief opkomst en verlaten van de podia. Bij koren met een combo worden deze optredens aaneensluitend ingepland met 15 minuten extra voor de opbouw van de instrumenten.

RotjeKoor biedt ongeveer 30 binnen- en buitenlocaties ten behoeve van optredens van kleine ensembles (minimaal 5 zangers) tot grote koren (maximaal 120 zangers). De podia en geluidstechniek zijn van hoge kwaliteit. Via onze website en social media wordt meerdere malen aandacht besteed aan elk individueel koor.

Met RotjeKoor beleef je een gezellige sfeervolle dag in hartje Rotterdam. Op deze dag mag je als koor op unieke en bijzondere locaties staan en de sterren van de hemel zingen, of met elkaar ergens op een terras spontaan in een lied uitbarsten. RotjeKoor is een festival waar je twee of drie keer mag optreden, en ontspannen kunt luisteren en genieten van vele andere koren. RotjeKoor is gratis toegankelijk voor publiek en heeft geen competitie-elementen.

Wildcard

Binnen elke genre worden enkele wildcards toegewezen aan koren. Op het aanmeldformulier kun je aangeven waarom jouw koor in aanmerking komt voor een wildcard. Koren met een wildcard worden buiten de loting om geplaatst op het programma.

Annuleringsvoorwaarden

• Bij annulering voor 1 maand voor het festival wordt 100% van de bijdrage terug gestort.
  • Bij annulering voor 2 weken voor het festival wordt 50% van de bijdrage.
  • Bij annulering binnen 2 weken voor het festival wordt de eigen bijdrage niet meer terug gestort.