Aanmelden MEGA(rotje)KOOR

STEMPARTIJ

Vul hieronder jouw stempartij in.

SCENARIO'S

Voor welke scenario's geldt jouw aanmelding (indien toegestaan binnen de dan geldende coronamaatregelen)?

Het bonus scenario kan alleen gekozen worden in combinatie met een ander scenario.

Zie voor deelnamekosten onze websitepagina.

BESCHIKBAARHEID

Wanneer kunnen we jou inzetten (indien toegestaan binnen de coronamaatregelen)?

A.u.b. alle beschikbare opties aanvinken.

LEUK DAT JE MEE WILT DOEN AAN ONS MEGA(rotje)KOOR !

Tip: Scroll na het verzenden van het formulier even omhoog om te zien of de aanmelding gelukt is.

Je deelname en betalingsinstructies worden zo snel mogelijk via mail bevestigd. Na betaling worden de oefenbestanden toegestuurd.

Heb je een nabrander? Hieronder is nog een mogelijkheid om een opmerking te plaatsen.

NB: Jouw NAW-gegevens worden enkel gebruikt voor communicatie rondom het Mega(rotje)Koor en na het project verwijderd uit onze bestanden.