Aanmelden MEGA(rotje)KOOR

Miniconcerten RotjeKoor festival (18 juni 2022) en korenfestival Hoekschewaard (25 juni 2022)

Het miniconcert van het Mega(rotje)Koor bestaat uit 5 liedjes die zelfstandig thuis ingestudeerd moeten worden. Uiteraard is ook de Euromedley onderdeel van het programma. Enige koorervaring is wel gewenst. We zingen één of meer zes-stemmige arrangementen (Sopraan, Mezzosopraan, Tenor, Bas, Hoge alt, Lage alt). Regelmatig worden via Zoom-oefensessies georganiseerd met dirigente Linda Caminita. De generale repetitie vindt plaats op zaterdag 11 juni in Rotterdam of omgeving.

KOSTEN DEELNAME : € 15
Oefenbestanden, Zoom-oefensessies, generale repetitie en miniconcerten op 18 juni en 25 juni

De betalingsinstructies (RABO) ontvang je via whatsapp (of via mail indien geen gebruik whatsapp). Na betaling is deelname definitief en krijg je toegang tot de Google drive map waar de oefenbestanden staan. Er is geen bladmuziek beschikbaar van de arrangementen.

Wil je meedoen? Leuk! Je kunt je inschrijven via het onderstaande formulier.

STEMPARTIJ

Vul hieronder jouw stempartij in.

Miniconcerten tijdens RotjeKoor

Zie voor deelnamekosten onze websitepagina.

LEUK DAT JE MEE WILT DOEN AAN ONS MEGA(rotje)KOOR !

Tip: Scroll na het verzenden van het formulier even omhoog om te zien of de aanmelding gelukt is.

Je deelname en betalingsinstructies worden zo snel mogelijk via mail bevestigd. Na betaling worden de oefenbestanden toegestuurd.

Heb je een nabrander? Hieronder is nog een mogelijkheid om een opmerking te plaatsen.

NB: Jouw NAW-gegevens worden enkel gebruikt voor communicatie rondom het Mega(rotje)Koor en na het project verwijderd uit onze bestanden.