Vacatures

Fondsenwerver

We zoeken iemand die ons wil helpen met de volgende editie(s) van RotjeKoor. Iemand die een goede strategie op poten kan zetten voor de fondsenwerving. Het gaat hierbij zowel om het aanvragen van fondsen en subsidies als het opzetten van campagnes om particuliere en zakelijke donateurs en sponsors te werven. Want hoe meer inkomsten we hebben, hoe groter de kans is dat we RotjeKoor nog een keer kunnen realiseren.

Kennis en expertise op het gebied van fondsen- en sponsorwerving is een pré. Je snapt hoe de hazen in fondsenland lopen. Doordat je geïnspireerd kunt vertellen over RotjeKoor weet je mensen – van particuliere donateurs tot grote gevers – te raken in hun hart. Je netwerk is goud waard. Als fondsenwerver is het essentieel om goede lijntjes te onderhouden met partners, grote donateurs en soms ook vrijwilligers. Als een mogelijke donateur twijfelt, heb jij het in je om deze over de streep te trekken. Je bent overtuigd van RotjeKoor en draagt dit vol enthousiasme uit. Daarbij zie je overal kansen en creëer je deze. Kortom, je haalt het onderste uit de kan.

Affiniteit met de koorwereld is meegenomen, maar is geen must.

Ben jij de persoon die ons kan helpen? Of ken jij iemand die geschikt is voor deze belangrijke rol? Wil je eerst een vrijblijvend informerend gesprek? Stuur dan a.u.b. een mail naar info@rotjekoor.nl.

Teamleden

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die wel van actie houden en een uitdaging niet uit de weg gaan. Het is meegenomen als je zelf al onderdeel van de koorwereld bent of als je er in ieder geval affiniteit mee hebt.

Ben jij een creatieve denker, organisatietalent, communicatieheld, inspirerende sparringpartner of enthousiaste netwerker? Lijkt het je bijvoorbeeld leuk om contact te onderhouden en afspraken maken met locaties? Of om nieuwe zangplekken te exploreren? Of om ons Instagram-kanaal leven in te blazen? Of ligt jouw kracht op het gebied van meewerken en -denken en ben je bereid om af en toe de mouwen wat hoger op te stropen?

Je komt terecht in een gedreven, dynamisch en warm team waar ieders talent, kennis, netwerk en expertise wordt ingezet om met elkaar het meest gerse festival van Rotterdam te kunnen organiseren.


TIJDSINVESTERING
Tja, dat hangt er een beetje vanaf hoe soepel alles loopt….of niet. Het aantal vergaderingen wisselt per voorbereidingsfase. We proberen in ieder geval 1x per 6 weken te overleggen. Rond subsidie- of vergunningsaanvragen of naarmate het festival dichterbij komt, spreken we elkaar wat vaker. Afhankelijk van de agenda is dat online via teams of om tafel bij iemand thuis. Eigenlijk zijn we alweer begonnen met de voorbereidingen voor 2024, dus er is niet echt een harde zomerstop. Hoewel vakanties uiteraard wel gerespecteerd worden. De laptop hoeft niet mee naar het strand.😃 We doen de voorbereidingen zoveel mogelijk met elkaar. Daarbij heeft een ieder wel eigen verantwoordelijkheden, maar springen we elkaar ook bij waar nodig. 

INTERESSE OF VRAGEN?
We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek! Stuur a.u.b. een mail naar info@rotjekoor.nl of een whatsapp-berichtje naar Ingrid (0624568547) en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.