Livestream 15 mei

Live stream zaterdag 15 mei

Omdat een live festival niet kon, organiseerde RotjeKoor op zaterdag 15 mei, als onderdeel van het ESF-stadsprogramma, een livestream rond het songfestival. Tijdens de live stream presenteerden diverse 18 koren hun songfestivalliedje door middel van een video. Opnames uit de pre-coronatijd en opnames tijdens de lockdown. Van Waterloo, Hold me now, Love Shine a light, Birds, Slow down brother, Lights and Shadows, Let it Swing, Arcade…..en nog veel meer bijzondere en leuke liedjes uit de rijke historie van het Eurovisie Songfestival. De video’s werden aan elkaar gepraat door actrice en zangeres Esmee van Kampen.

Mega(rotje)Koor

Om de koorwereld toch iets te bieden, ging RotjeKoor de samenwerking aan met Linda Caminita. Zij deed met Mrs. Einstein in 1997 namens Nederland mee aan het Songfestival en schreef een Eurovisiemedley. De medley begint met de Eurovision-tune, waarna er stukjes van acht songfestivalliedjes uit verschillende landen de revue passeren. Van Waterloo tot De Troubadour en Dinge dong. Linda stelde haar medley beschikbaar en 227 koorzangers uit de RotjeKoor-achterban meldden zich aan. Door de coronasituatie bleef van alle bedachte scenario’s helaas alleen de virtuele variant overeind. Dus zongen uiteindelijk 156 zangers de medley individueel in en maakten zij er zelf vrolijke filmpjes bij. Dit alles werd gemixt tot een fantastische en unieke video!

Euromedley door het Mega(rotje)Koor

Je kunt nog inschrijven voor het Mega(rotje)Koor!

RotjeKoor festival

9 oktober 2021

Het Mega(rotje)Koor geeft mini-concerten tijdens het RotjeKoor festival op 9 oktober. Tijdens de zomermaanden worden zelfstandig 4 liedjes ingestudeerd. Uiteraard is ook de Euromedley onderdeel van het programma. Enige koorervaring is wel gewenst. We zingen één of meer zes-stemmige arrangementen (Sopraan, Mezzosopraan, Tenor, Bas, Hoge alt, Lage alt). Je moet in staat zijn om met behulp van oefenbestanden/-filmpjes jouw noten zelfstandig in te studeren. Regelmatig worden via Zoom oefensessies georganiseerd met dirigente Linda Caminita.

KOSTEN DEELNAME
Miniconcerten tijdens RotjeKoor op 9 oktober: € 25

Wil je meedoen aan dit Mega(rotje)Koor?

Inschrijven kan via het online aanmeldformulier. Aanmelden gaat per individu. Mocht je als koor of groep willen deelnemen, dan dient elk persoon zich apart in te schrijven.

Betaling en oefenbestanden
De betalingsinstructies worden per mail bevestigd. Na betaling is deelname definitief en worden de ingezongen oefenbestanden toegestuurd. Er is geen bladmuziek beschikbaar van de arrangementen.

Vragen? Stuur dan een mailtje naar megakoor@rotjekoor.nl