Sponsors

Door de bijdrage van deze geweldige sponsors kan Rotjekoor festival plaats vinden in 2019!

Rotterdam Festivals coördineert het evenementenbeleid in Rotterdam en stimuleert de cultuurparticipatie van Rotterdammers. Wij realiseren een karakteristiek festivalaanbod en een breed publiek voor kunst en cultuur in Rotterdam.

Wij zijn een bank voor jong en oud, arm en rijk, voor zzp’ers, mkb’ers, Grootbedrijf & Instellingen en Corporate Clients. Wij willen deze mensen en bedrijven in staat stellen hun eigen ideeën voor een betere toekomst te realiseren, hoe groot of klein deze ook zijn.

VSBfonds steunt iedereen die actief wil meedoen. En iedereen die anderen actief uitnodigt tot meedoen met projecten die zorgen voor nieuwe verbindingen. Wij steunen projecten die actief burgerschap versterken. Maatschappelijk betrokken studenten kunnen een studiebeurs om in het buitenland te studeren aanvragen. Zodat iedereen zijn of haar plek vindt en krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Iedereen doet mee!

Het Stichting Elise Mathilde Fonds steunt diverse maatschappelijke initiatieven in de regio’s Rotterdam en Utrecht.

Volkskracht steunt iedereen met een goed plan voor Rotterdam. In de bijna 90 jaar van haar bestaan maakte Volkskracht van alles (mede) mogelijk. Heavy metal concerten, circusfestivals, maar ook moestuintjes voor kinderen en de verbouwing van een grote schouwburg. Altijd in samenwerking met de Rotterdamse bevolking. Rotterdam is gemaakt met Volkskracht.

De Stichting Verzameling van Wijngaarden-Boot stimuleert de culturele uitstraling van de stad Rotterdam door subsidiëring en cofinanciering van culturele projecten en uitvoeringen. Projecten moeten binnen de gemeente Rotterdam plaatsvinden en hebben bij voorkeur een uitstraling buiten de gemeentegrenzen.

Urban Department Store Rotterdam (UDSRotterdam) is een samenwerking tussen vastgoedeigenaren en winkel- en horeca-ondernemers in het centrum van Rotterdam.

Stichting Stad Rotterdam is een particulier fonds opgericht om de naam van de bekende Rotterdamse verzekeringsmaatschappij levend te houden. De stichting ondersteunt kleinschalige* projecten in de regio Rijnmond die een maatschappelijk doel dienen.

Met negentien man personeel, heeft de Software Society ruime expertise in huis voor het opzetten en beheren van netwerksystemen. De netwerken die wij beheren hebben een omvang van enkele werkplekken tot netwerken die geheel Europa bestrijken. Vaak zijn er bij onze klanten lokale systeembeheerders die door ons worden ondersteund via de telefoon en met behulp van remote verbindingen. Deze ondersteunende taak heeft ons veel kennis gegeven op het gebied van telefonische support van gebruikers. Er is gedegen kennis aanwezig om een gebruiker te helpen bij installatie van software of het zoeken naar een oplossing bij het gebruik van de software.

Obail is een detacheringsbureau actief binnen de civiele techniek. Wij detacheren technische professionals bij met name de overheid maar ook bij aannemers en bij ingenieursbureaus. Naast technici leveren wij ook personeel op andere soorten functies binnen onze branche. Bijvoorbeeld op het gebied van financiën, communicatie, bouw- en woningtoezicht, inkoop en juridische ondersteuning.

De taal van kleur is heel krachtig!
Wist je dat het dragen van kleur invloed heeft op je uitstraling en hoe je op andere mensen overkomt? Met de kleur van je kleding laat je een stukje van jouw persoonlijkheid zien.
Met een persoonlijke kleuranalyse krijg je inzicht welke kleuren jou het beste staan en je uitstraling een maximale impact geven.

Breeman BMW is officieel dealer van BMW met vestigingen in Rotterdam en Gouda. Als oudste BMW dealer weten wij als geen ander wat u zo aantrekt in de producten van BMW, waarbij rijplezier, genieten en bewust leven centraal staat. Lees hier over onder andere onze bedrijfshistorie, de Breeman Classic Collection, onze zakelijke diensten en vacatures.

Volgens de laatste mode, met de kwaliteit van vroeger. Sinds 1988 is de kapsalon Jack Hair Style een begrip in Rotterdam Zevenkamp en in ruime kring daarbuiten. c

isla® keelpastilles zijn al sinds de jaren ’60 een bekende verschijning in Nederland voor verzorging van stem en keel.

Koorzoeker. Dé plek voor informatie over de Nederlandse koorwereld. Lees hier het laatste nieuws, bekijk de concertagenda, volg interessante koren of maak zelf een koorprofiel aan. Koorzoeker zorgt ervoor dat je helemaal op de hoogte blijft!

NToren: thuisbasis voor succesvol ondernemen.

Albert Heijn is de grootste Nederlandse keten van supermarkten, die eigendom is van Ahold Delhaize. In Nederland heeft het bedrijf 966 winkels, inclusief 79 AH to go’s, en 37 AH XL’s) en is daarmee de grootste supermarktketen van het land. Albert Heijn Markthal sponsort RotjeKoor in natura.

SPAR is de winkel voor jouw dagelijks gemak. Met ca. 12.700 winkels in 48 landen is SPAR één van de grootste foodretailers ter wereld en altijd in de buurt. Onze winkels hebben een uitgekiend (vers) assortiment voor elk moment van de dag. Je vindt het bij SPAR en in dit geval SPAR City Glashaven!

Het Rotterdams Warenhuis is de online winkel van Rotterdam. Wij verkopen de leukste, mooiste en/ of lekkerste producten uit – jawel – onze mooie stad Rotterdam.  En een ding staat daarbij altijd voorop en dat is kwaliteit. Alles wat je in onze winkel vindt, hebben we zelf eerst getest en bekeken. En kunnen met recht zeggen dat we trots zijn op de Rotterdamse producten die we aanbieden.

Jumbo doet er alles aan om je meer dan 100% tevreden te stellen. Dat doen we door ervoor te zorgen dat je bij ons alles kan vinden wat je nodig hebt, tegen de laagste prijs en met de beste service. Dat zeggen we niet alleen, we garanderen het ook met onze unieke 7 Zekerheden.

Hartelijk dank voor uw bijdrage!

Wilt u het festival ook sponsoren? stuur bericht naar: info@rotjekoor.nl