Sponsors

Door de bijdrage van deze geweldige sponsors kan Rotjekoor festival plaats vinden in 2019!

Rotterdam Festivals coördineert het evenementenbeleid in Rotterdam en stimuleert de cultuurparticipatie van Rotterdammers. Wij realiseren een karakteristiek festivalaanbod en een breed publiek voor kunst en cultuur in Rotterdam.

Wij zijn een bank voor jong en oud, arm en rijk, voor zzp’ers, mkb’ers, Grootbedrijf & Instellingen en Corporate Clients. Wij willen deze mensen en bedrijven in staat stellen hun eigen ideeën voor een betere toekomst te realiseren, hoe groot of klein deze ook zijn.

VSBfonds steunt iedereen die actief wil meedoen. En iedereen die anderen actief uitnodigt tot meedoen met projecten die zorgen voor nieuwe verbindingen. Wij steunen projecten die actief burgerschap versterken. Maatschappelijk betrokken studenten kunnen een studiebeurs om in het buitenland te studeren aanvragen. Zodat iedereen zijn of haar plek vindt en krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Iedereen doet mee!

Het Stichting Elise Mathilde Fonds steunt diverse maatschappelijke initiatieven in de regio’s Rotterdam en Utrecht.

Volkskracht steunt iedereen met een goed plan voor Rotterdam. In de bijna 90 jaar van haar bestaan maakte Volkskracht van alles (mede) mogelijk. Heavy metal concerten, circusfestivals, maar ook moestuintjes voor kinderen en de verbouwing van een grote schouwburg. Altijd in samenwerking met de Rotterdamse bevolking. Rotterdam is gemaakt met Volkskracht.

De Stichting Verzameling van Wijngaarden-Boot stimuleert de culturele uitstraling van de stad Rotterdam door subsidiëring en cofinanciering van culturele projecten en uitvoeringen. Projecten moeten binnen de gemeente Rotterdam plaatsvinden en hebben bij voorkeur een uitstraling buiten de gemeentegrenzen.

Urban Department Store Rotterdam (UDSRotterdam) is een samenwerking tussen vastgoedeigenaren en winkel- en horeca-ondernemers in het centrum van Rotterdam.

Stichting Stad Rotterdam is een particulier fonds opgericht om de naam van de bekende Rotterdamse verzekeringsmaatschappij levend te houden. De stichting ondersteunt kleinschalige* projecten in de regio Rijnmond die een maatschappelijk doel dienen.

ROCKPODIUM is een non-profit organisatie die ondersteuning biedt aan liefdadigheids- en culturele evenementen.

Obail is een detacheringsbureau actief binnen de civiele techniek. Wij detacheren technische professionals bij met name de overheid maar ook bij aannemers en bij ingenieursbureaus. Naast technici leveren wij ook personeel op andere soorten functies binnen onze branche. Bijvoorbeeld op het gebied van financiën, communicatie, bouw- en woningtoezicht, inkoop en juridische ondersteuning.

De taal van kleur is heel krachtig!
Wist je dat het dragen van kleur invloed heeft op je uitstraling en hoe je op andere mensen overkomt? Met de kleur van je kleding laat je een stukje van jouw persoonlijkheid zien.
Met een persoonlijke kleuranalyse krijg je inzicht welke kleuren jou het beste staan en je uitstraling een maximale impact geven.

Breeman BMW is officieel dealer van BMW met vestigingen in Rotterdam en Gouda. Als oudste BMW dealer weten wij als geen ander wat u zo aantrekt in de producten van BMW, waarbij rijplezier, genieten en bewust leven centraal staat. Lees hier over onder andere onze bedrijfshistorie, de Breeman Classic Collection, onze zakelijke diensten en vacatures.

Volgens de laatste mode, met de kwaliteit van vroeger. Sinds 1988 is de kapsalon Jack Hair Style een begrip in Rotterdam Zevenkamp en in ruime kring daarbuiten. c

isla® keelpastilles zijn al sinds de jaren ’60 een bekende verschijning in Nederland voor verzorging van stem en keel.

Koorzoeker. Dé plek voor informatie over de Nederlandse koorwereld. Lees hier het laatste nieuws, bekijk de concertagenda, volg interessante koren of maak zelf een koorprofiel aan. Koorzoeker zorgt ervoor dat je helemaal op de hoogte blijft!

Hartelijk dank voor uw bijdrage!

Wilt u het festival ook sponsoren? stuur bericht naar: info@rotjekoor.nl

NToren: thuisbasis voor succesvol ondernemen.