Programma 2019

Vanaf 12.00 uur waren er koren te bewonderen op vele plekken in het centrum. Elk koor had twee of drie keer 30 minuten om het beste van zich te laten horen en zien. Op elke hoek kwam de zang je tegemoet, de sfeer in de stad was geweldig! Om 17.40 uur sloten we gezamenlijk af op het Stadspodium (Grotekerkplein) met Rotterdam Zingt. Kijk hier voor een compilatie van RotjeKoor 2019.

Hoe kom je in Rotterdam?
We adviseren iedereen om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer naar Rotterdam te komen. Onze stad is makkelijk bereikbaar met trein, metro, tram, boot of fiets. Zelfs lopend als je al in het centrum woont. Voor de route of parkeertips verwijzen we je graag naar de website van Rotterdam Tourist Information.

Op deze binnen- en buitenlocaties waren op 15 juni koren vinden:

Wij danken alle locaties die hun ruimtes gratis of voor een bescheiden bedrag ter beschikking stellen en op die manier dit korenfestival mogelijk maken.